Aluminijski profili ALUMIL

Alumil već duži niz godina potvrđuje lidersku poziciju na teritoriji Srbije zahvaljujući distributivnoj mreži u kojoj je S.N.N. doo. Širokim asortimanom ponude i rešenja fasada, stolarije, roletni, brisoleja i mnogo drugih......

 

 

M1100 ALUTERM
-Ovaj sistem je sertifikovan da ispunjava sve zahteve tehničke karakteristike u toplotnoj i zvučnoj izolaciji,zaptivanju i bezbednosti. -Postoji veliki izbor konačnog izgelda konstrukcije. -Ovaj sistem uključuje posebno dizajnirane profile za vrata i prozore svih veličina,sa primenom kako u poslovnim,tako i u stambenim objektima. -Krilo širine 54 mm (74 mm) što pruža povećanu čvrstinu. -Izuzetna zvučna izolacija -Zaptivanje na tri nivoa gumama i centralnim više komornim zaptivačima. -Poliamid (24 mm u ramu i 20 mm u krilu) prekida prenos toplote u spoljašnost rama. -Mogućnost zastakljivanja staklopaketom do 58 mm.
 

 

M19800

-Ovaj sistem je konstruisan da prevaziđe ograničenja tradicionalnih konstrukcija harmonika vrata. -Omogućava zatvaranje otvora većih dimenzija. -Idealan je za izložbene prostore,vežbaonice,bazene,restorane itd. -Sistem je sa poliamidom koji prekida prenos toplote u spoljašnost rama. -Krilo širine 43,20 mm. -Posebno dizajniran okov,gde se kombinuju funkcije karakteristike šarki i točkića od teflona. -Zaptivanje se postiže kombinovanom upotrebom guma i četkice sa menbranama. -Donja vodilica ugrađena u pod olakšava komunikaciju među prostorijama. -Zaključavanje bravom od 20 mm. -Ramovi za poravnavanje anuliraju mogućnost greške u izvedbi zidova. -Zatvaranje otvora svih dimenzija sa neograničenim brojem krila,ustakljenih staklopaketima debljine do 32 mm i težine do 125 kg po krilu.
 

 

M940 MINI

-Ovaj sistem predstavlja najlakši sistem za izradu pozicija otvorivih oko krajnjih osa. -Ova serija aluminijumskih profila je bez termo prekida. -Krilo širine 41,10 mm (68,90 mm). -Trostepeno zatvaranje specijalnom gumom. -Pokriva sve tipove okretno nagibnih ramova. -Mogućnost zastakljivanja od 10 do 26 mm.
 

 

M9400 SOFTLINE

-Ovaj sistem ima zaobljeni spoljni izgled i koristi se za izradu vrata i prozora. -Krilo širine 47,60 mm (71,90 mm) -Specijalni sistem zaptivanja sa tri niza specijalnih guma.Sertifikovan je od strane međunarodno priznatog nemačkog instituta za kvalitet zaptivanja. -Mogućnost zastakljivanja od 10 do 32 mm.