Sistemi protiv komaraca

KOMARNICI - Danas ih svaka kuća, restoran, hotel i kancelarija koristi. Komarnici obezbeđuju 100% zaštitu od insekata ali su takođe i optimalni filter protiv atmosferskih zagađenja, kao što su čestice prašine i polen.
S.N.N. nudi širok spektar pouzdanih i funkcionalnih, po meri izrađenih komarnika, komarnika koji su prepoznatljivi po svojoj eleganciji i lakoći sa kojom se mogu instalirati i koristiti.
- Fiksni komarnici su funkcionalno i jeftino rešenje problema sa insektima. Okvir je izrađen od Al profila, a montaža i demontaža je veoma jednostavna.
- Rolo komarnici mogu biti spoljašnji i unutrašnji. Mrežica koja služi za zaštitu od insekata, izrađena je od najkvalitetnijeg fiberglasa ECOSTIFF, otpornog na sve vremenske uslove. Rolo komarnici imaju mogućnost regulisanja brzine podizanja. 
- Plisirani komarnici su poslednja generacija komarnika koji pored ekskluzivnog izgleda imaju i lak način montaže i još lakši način demontaže u zimskom periodu. Plisirani komarnici se izrađuju od najpostojanije mreže protkane koncem od kevlara i vektrana koji 10 godina ne menja strukturu.
Nakon postavljanja komarnika, vrata ili prozori mogu neometano da funkcionišu, pružaju odličnu vidljivost i ne umanjuju količinu svetla u prostorijama.Takođe pružaju nesmetan ulazak i cirkulaciju vazduha.

SNN Sistemi protiv kSNN Sistemi protiv komaracaomaraca

SNN Sistemi protiv komaraca

SNN Sistemi protiv komaraca